MK Training & Consultancy


Martine MingelinckxWelkom Over ons Activiteiten Boeken Shop Gastenboek Vragen Contact

©  2018


Over ons

Er zijn momenten in je leven dat je het gevoel hebt dat je problemen onoplosbaar zijn en als maar meer verdrietige gebeurtenissen zich lijken op te stapelen.

Het wordt je allemaal teveel. Je bent niet meer in balans. Vaak is de oorzaak van dit onevenwicht te wijten aan een of meerdere negatieve ervaringen of een verlies. Soms is het zelfs gelegen in jezelf.


Op zo een moment is gesprekstherapie een goed middel om je evenwicht terug te vinden. Praten met een gesprekstherapeute leidt er toe dat je voor jezelf de dingen weer op een rij kan zetten en de juiste beslissingen voor jezelf kan nemen.

De gesprekstherapeute zal op een onbevooroordeelde en onpartijdige manier naar je luisteren en het probleem met je bespreken zodat je voor jezelf de juiste beslissingen kan nemen.


Wens je nieuwe doelen in je leven te stellen of je onbenutte talenten naar boven te halen en zoek je een partner die je helpt in dit proces alsook een weg uitstippelt om deze doelen te realiseren, dan kan een coachingstraject opgestart worden.

Samen zetten we een plan op hoe je jouw doelstellingen vastlegt en zal realiseren.

Het is belangrijk te weten dat jij de enige bent die je doelstellingen bepaalt, ik ondersteun jou.

Ik ben Martine Mingelinckx, geboren in 1966, gelukkig getrouwd met Kris en moeder van een toffe zoon Gilles.

Mijn rechtenstudies en een paar werkgevers rijker kwam ik tot de conclusie dat ik professioneel een andere weg wou inslaan.


Door de jaren heen kwamen mensen uit mijn directe omgeving mij regelmatig opzoeken wanneer ze in de problemen zaten en een luisterend oor zochten: bij echtscheiding, problemen met de opvoeding van de kinderen, relatieproblemen, bij overlijden van een familielid, problemen op het werk, ...

Ik vond het nooit een probleem te luisteren. Ik ben mij gaan verdiepen in gesprekstherapie, heb een opleiding gevolgd en ben een eigen praktijk begonnen.

Mensen die bij me komen met allerhande problemen probeer ik terug een houvast te bieden zodat ze verder kunnen met hun leven. Belangrijk hierbij is dat deze mensen aan het roer blijven staan van hun eigen leven.

De beslissingen van hun leven dienen zij nog steeds zelf te nemen.

Ik ben geen arts en ook geen psycholoog. Indien je medische hulp nodig hebt, zal ik je steeds aanraden contact op te nemen met je vertrouwde arts .


Omdat veel mensen die bij me komen met een zelfde problematiek kampen, heb ik mijn bevindingen neergeschreven in vlot leesbare boeken.

Gilles Puelings is onze zoon en gaat voor de volle 100% voor het realiseren van zijn droom. In 2017 werd hij Belgische kampioen Rotax DD2. In 2018 werd hij vice kampioen en ging hij naar het wereldkampioen- schap in Brazilië voor team Belgium.

Vanaf 2019 racet hij met auto’s mee in Belcar.


Meer info : www.gillespuelings.com